WELKOM > BIOLOGISCH


BIOLOGISCH

 

 

 

Groente  & Fruit abonnement

Elke week een tas vol verse, biologisch geteelde groente of fruit voor een redelijke prijs.

Met een abonnement op de produkten van "Groente & Zo" bent u wekelijks verzekerd van een royale hoeveelheid biologische groente en/of fruit. Veldvers en rechtstreeks van de biologische teler.

De variatie aan groente in het pakket zal u inspireren om iedere dag een verrassende maaltijd op tafel te zetten. U ontvangt elke week bij het pakket een nieuwsbrief met tips en recepten.

Uw tas staat elke donderdag bij van Esch Groente & Fruit voor u klaar en toch zit u er niet aan vast. U kunt uw abonnement (tijdelijk) stopzetten. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Alle produkten in het pakket komen van gecontroleerde biologische bedrijven. Dus geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Hier wordt op toegezien door de onafhankelijke controle organisatie, de skal.

Er is keuze uit 10 verschillende groente- en fruitabonnementen. Onze producten zijn uitermate vers en de samenstelling van de tassen is zeer gevarieerd.

Welk pakket?
We beginnen met de luxe tassen. Het paradepaardje onder de groente tassen. Dit is echt een tas voor groente- en kookliefhebbers. Een tas vol met variatie aan heerlijke verse groente. Met de inhoud van dit pakket heeft u minimaal 4 maaltijden en 5 a 6 produkten per week. Er zitten relatief meer fijne groenten in, vaker een paprika, tomaat en komkommer, boontjes, primeur groentes. Denk aan bospeen, wilde spinazie, de eerste asperges, een bosuitje of mooie shii-takes. Minder vaak tref je bieten, kolen en andere zware groenten aan.
We hebben een:
eenpersoons luxetas
tweepersoons luxetas
gezins luxetas
 10.00
13,00
17,25
 
Daarnaast hebben we 3 combi tassen. De combitas is uitermate geschikt voor mensen die wel biologisch willen eten, maar niet iedere dag kunnen of willen koken. Gemiddeld 3 groentesoorten en 4 a 5 porties fruit per week.  
We hebben een:
eenpersoons luxetas
tweepersoons luxetas
gezins luxetas
  9,75
12.25
17.00
 

Verder hebben we de basis groentetassen.
De tas is een prima basis om lekker en gevarieerd biologisch te koken. Iedere week 4 a 5 maaltijden op tafel (5 of 6 produkten) met voornamelijk groenten van het seizoen. Af en toe een paprika, komkommer of een andere verrassing.

 
We hebben een:
2 persoons basisgroentetas
gezins basis groentetas
 10.00
13.75
Aan fruittassen bieden wij u :
De basisfruittas   9,00
Met wekelijks een royale hoeveelheid van 2 tot 2,5 kg, van het lekkerste seizoensfruit. Denk hierbij vooral aan appels, peren, bananen, kiwi, sinaasappelen en in het seizoen bijvoorbeeld druiven, mandarijnen, pruimen.
 
De superfruittas 13,15
Hier krijgt u ruim 3 kilo seizoensfruit, met meer variatie en ook vaker seizoensfruit als kersen, druiven, abrikozen, perziken, meloenen, en ander fijn fruit.