WELKOM > WWW.LEKKERWERKFRUIT.NL


WWW.LEKKERWERKFRUIT.NL

WWW.LEKKERWERKFRUIT.NL

 

Gezond eten is al een tijdje af van een stoffig en saai imago... groente en fruit zijn HOT! Dit is een ontwikkeling die iedere werkgever moet aanspreken en vooral moet enthousiasmeren om in te spelen op deze trend. De grote vraag is: ‘Wat kan ik met deze trend?”

Uw medewerkers werken gemiddeld acht uur per dag waarin ze, als het goed is, veel energie verbruiken. In de loop van de dag raakt deze energie op en moet er dus bijgetankt worden: er ontstaat een hongergevoel (trek). Een automaat, snackbar of supermarkt wordt vaak bezocht om op zoek te gaan naar ‘brandstof’. Vaak is dit een ongezonde, lekkere snack. Wij hebben echter een alternatief voor u: gezonde brandstof!

Wij introduceren een nieuw, gezond en lekker initiatief: Werkfruit. Kort samengevat is Werkfruit het wekelijks ontvangen van heerlijk en gezond fruit van uw AGF specialist. Het is een goed alternatief voor uw werknemers in plaats van bijvoorbeeld een ongezonde snack, koffie of roken.

 

Het begint langzaam tot iedereen door te dringen: "ik wil fruit op het werk!' Er zijn inmiddels een aantal kleinschalige initiatieven, maar er is één partij waar u allemaal terecht kunt: de AGF Specialist.

Fruit op de werkplek... je komt het bij steeds meer bedrijven tegen. Bij de AGF Specialist bent u verzekerd van vers fruit dat niet een paar dagen op een fruitschaal moet blijven liggen; het is altijd read-to-eat.

 

Kom langs of bel en vraag naar de mogelijkheden, samen komen we er uit!

Submenu